try us!

De motor achter Huizenpartner

Wil je je huis verkopen? Dat gaat slim en gemakkelijk bij Huizenpartner.nl. Bij deze NVM Internetmakelaar zet je als verkopende partij zelf je huis te koop. Je kunt vervolgens zelf je unieke URL kiezen, voor goede vindbaarheid via google en slimme huispromotie.

In opdracht van het bedrijf achter deze website heeft Red Square Software een engine ontwikkeld, zodat de klant alle stappen zelf kan uitvoeren: van het opstellen van tekst en het uploaden van foto’s tot en met het automatisch genereren van een URL. Er is nog alleen de tussenkomst nodig van een medewerker die controleert of de betaling van de klant is ontvangen, zodat de website live kan. De door ons ontworpen engine zorgt dus niet alleen voor veel klantgemak, maar ook voor efficiency en kostenbesparing.

“Voor creatieve, vernieuwende oplossingen heb je aan Bart de juiste persoon. We lopen als online makelaar Huizenpartner in online marketing nog steeds voor op de concurrentie, met een perfect softwareplatform dat echt toekomstbestendig is.”
Loek Sassen – Huizenpartner.nl