try us!

Softwareontwikkeling

Welk automatiseringsvraagstuk u ook heeft, Red Square Software vindt de oplossing. Of het nu gaat om het koppelen van softwarepakketten (bijvoorbeeld een financieel pakket met een orderpakket), het ontwikkelen van een interactieve webapplicatie of om het realiseren van een slimme app. Of: om een vraag die we nog niet eerder hebben gehad. Altijd met het doel om de processen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Voor uw klanten, uw medewerkers en uzelf.

Specialist in .Net development

Red Square Software is specialist in .Net development. Ter verduidelijking: .Net is een applicatie-framework. Deze componenten worden gebruikt voor het programmeren van uw webapplicatie of website. We zijn ook thuis in het databasesysteem SQL server. Dat is handig om te weten. Want het betekent dat wij u compleet van dienst kunnen zijn. Zelfs als het gaat om softwareontwikkeling voor mobiele platforms zoals iOS of Android. Daartoe werken wij eventueel samen met gespecialiseerde partners.

Maatwerk

Wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dat hangt volledig af van uw vraag. Want ons werk is altijd maatwerk. Voor meer informatie kunt u daarom het best contact met ons opnemen. Op basis van uw specifieke vraag informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Try us!