try us!

CMS: zelf uw applicatie of website beheren

Met een Content Management Systeem (CMS) staat u zelf aan het roer van uw webapplicatie of website. U kunt als beheerder webpagina’s, content en links toevoegen of verwijderen, zonder kennis van HTML, CSS of JavaScript. Wie bij ons een website of webshop laat ontwikkelen, beschikt over een CMS dat uitblinkt in veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en innovativiteit

Voor website én webwinkel

Voor het bouwen en beheren van een website volstaat meestal een standaard CMS-systeem. Er zijn ook grotere CMS-systemen voor het opzetten van een complete webwinkel-module.

De keuze van een CMS

Ga bij de keuze voor een CMS niet over één nacht ijs. Immers, u moet er jaren mee werken. Steeds meer bedrijven kiezen voor een gratis CMS, zoals Joomla, WordPress of DotNetNuke. Deze CMS-systemen lijken voordeliger, maar zijn dat op de iets langere termijn vrijwel nooit. Dat begint al bij de installatie en ontwikkeling van uw website of website. Dat kost met een open source CMS meer tijd. Datzelfde geldt voor het realiseren van koppelingen met uw overige bedrijfssoftware. Voor de support bent u aangewezen op de bereidwilligheid en knowhow van vrijwilligers, via blogs en fora. En last but not least: een open source CMS is onveiliger en houdt hackers minder goed buiten de deur.

De voordelen van Sitefinity en Umbraco

Daarom werken wij bij voorkeur met Sitefinity of umbraco. Deze CMS systemen biedt ongekende mogelijkheden en is verbluffend eenvoudig in gebruik. Het is compatibel met alle gangbare en minder gangbare pakketten. En het belangrijkste: Sitefinity en Umbraco bieden optimale bescherming voor uw website of webshop. De support is bij ons in kundige handen. Als Sitefinity Certified Developer helpen wij u goed en snel.

Lees meer over Sitefinity

Lees meer over Umbraco